Sinds we in 1958 zijn gestart als reliëfdrukbedrijf, is DYMO® uitgegroeid tot een leider in de labelindustrie, met een wereldwijd bereik en verantwoordelijkheid. Die verantwoordelijkheid is van groot belang voor DYMO® en we streven ernaar om uw efficiëntie te maximaliseren terwijl u investeert in duurzaamheid - één label per keer.

Om dit doel te verwezenlijken, beschikt DYMO® over een toegewijd team dat ernaar streeft om elke dag duurzamer te worden, niet alleen via onze producten en verpakkingen, maar ook via onze productie- en transportprocessen en onze sociale en milieuverantwoordelijkheden.

Onze toewijding aan duurzaamheid

Wat we doen

1Fabriek in Sint-Niklaas in België (Europa) (LabelWriterTM-labels voor de VS worden geproduceerd in Mexicali in Mexico) | 2D1®-standaardlabels, D1® duurzame labels, alle LetratagTM-labels, kunsstof reliëfdruklabels, Rhino-labels, XTL-labels, LabelWriter duurzame labels | 3Onderzoek uitgevoerd door A Greener Refill™ LLC. | 4DYMO® LabelWriter™, LetraTag™, LabelManager™, Embossing™ productassortiment | 5In overeenstemming met de strengste vereisten van het Ministerie voor energie (DOE), verbruiken DYMO®-batterijen minimaal tot geen energie terwijl het product in stand-by staat | 6uitsluitend LetraTag en Embossing