DYMO® hoogwaardige labels

Sinds 1958 is DYMO® uitgegroeid tot een leider in de labelindustrie, met een wereldwijd bereik en verantwoordelijkheid. Die verantwoordelijkheid is van groot belang voor DYMO® en we streven ernaar om uw efficiëntie te maximaliseren terwijl u investeert in duurzaamheid - één label per keer. 

  • DYMO®-papierproducten zijn FSC® Mix, wat betekent dat deze producten zijn gemaakt van materiaal uit goed beheerde, FSC®-gecertificeerde bossen en andere gecontroleerde bronnen.
  • DYMO® LabelWriter-labels zijn BPA-vrij.
  • DYMO® D1, LetraTag® en Rhino™ externe cassettes uit kunststof zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal.
  • DYMO®-labelmakers en -labelprinters voorkomen verspilling van inkt of toner door gebruik te maken van thermische printtechnologie.
Een postkamer die overal in het kantoor past. DYMO®-weegschalen en -labelprinters wegen nauwkeurig pakketten, printen labels en streepjescodes vanaf pc of Mac®-computers.

Weeg nauwkeurig zendingen met DYMO®-weegschalen

Beperk het risico dat u te veel betaalt voor brieven en pakjes met DYMO®-weegschalen voor pakjes tot 100 pond.

Persoonlijke labels met gratis DYMO®-software

Voeg uw bedrijfslogo toe, maak meteen streepjescodes, voeg afbeeldingen in, importeer contacten en meer op pc of Mac®.

DYMO®-labelmakers voor kantoren


DYMO®-labelmakers helpen bij het organiseren van kantoorbestanden, het voorbereiden van presentaties, het verzenden van post, pakketten en nog veel meer. Het compacte, strakke ontwerp van de DYMO®-labelmaker is een aanwinst voor elk bureau en kantoorruimte.


DYMO®-verzendlabelmakers drukken USPS-streepjescodes af, maken verzendlabels en meer met behulp van thermische printtechnologie om labels van hoge kwaliteit te printen zonder inkt of toner.


Gebruik onze labelprinters in combinatie met DYMO®-weegschalen om het risico op te hoge portokosten te verminderen. Neem de digitale USB-postweegschaalS100 mee naar zware pakketten, zodat u ze niet hoeft te tillen. Voer dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse taken met gemak uit met DYMO®-weegschalen en -labelmakers.