DYMO® papieren labels zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd materiaal. DYMO® D1 externe cassettes zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. DYMO® labels bestaan in verschillende breedtes en kleuren voor duurzame labels en tapes voor elk gebruik.

Huis- en knutsellabels

LetraTag® tapes

Kies voor FSC-gecertificeerde papieren labels, duurzame plastic labels, opstrijkbare labels en meer voor een persoonlijke organisatie van uw huis.

Reliëflabels

Ons erfgoed en nog steeds een topper. Reliëflabels geven elk project een retrolook en veel persoonlijkheid.

Labels voor organisatie op kantoor

LabelManager D1 tapes

DYMO® D1 tapes bestaan in meer dan 40 maat- en kleurcombinaties voor duurzame labeloplossingen.

LabelWriter labels

Adreslabels, verzendlabels, naamkaartjes en nog veel meer. Vind de LabelWriter labels die u nodig hebt.

Industriële labels

Rhino™ labels

Sterke kleeflaag. Robuust ontwerp. DYMO® Rhino™ labels zijn bestand tegen hitte, water, chemicaliën en meer.

XTL™ tapes

Maak meer impact met bredere DYMO® XTL™ tapes, perfect voor veiligheidslabels en herstellingen als oplossing van problemen.

DYMO® labels en tapes


DYMO® labels zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen voor eenvoudige creatie, gemakkelijk gebruik en duurzame oplossingen. DYMO® labelmakertape is gemaakt voor gebruik binnen en buiten en komt niet los onder druk. Onze industriële aangepaste labels zijn bestand tegen de elementen die op veel verschillende werkplekken voorkomen.


DYMO® hoogwaardige aangepaste labels en labelmakertape zorgen voor langdurige organisatie, snellere probleemoplossing en veiligheid op de werkplek zonder uit te lopen of te vervagen. Kies de labels die u nodig hebt en krijg de resultaten die u wilt.